Coronaprotocol

PROTOCOL STV COMPETITIE PERIODE

Vooraf:

Bij klachten, blijf thuis.

Geef geen handen.

Houd 1,5 meter afstand (geld niet tijdens het sporten).

Het protocol is afgeleid van het Protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF (versie 28-8-2020), inclusief de aanvullingen voor de binnensport. Alle genoemde maatregelen in het Protocol zijn verplicht en dienen door de deelnemers toegepast te worden.

De ruimte in St. Albert is voldoende om op 2 tafels competitie te spelen.

Intekenen bij aankomst is verplicht (lijsten worden minimaal 4 weken bewaard).

Bij binnenkomst moeten de handen worden ontsmet.

MAATREGELEN voor gebruik accommodatie tijdens de speelavond.

• Ventileren, bovenramen open zetten.
  • De zaal wordt ingedeeld in 2 delen afgescheiden door een boarding.
  • Naast elke speeltafel worden tafels en stoelen geplaats voor de niet-spelers. 1,5 meter afstand en zo weinig mogelijk lopen tijdens de wedstrijd.
  • Na elke wedstrijd worden de tafels ontsmet.
  • Er wordt GEEN dubbelspel gespeeld.
  • Spelers bepalen zelf voor aanvang van de wedstrijd of er na de set van kant wordt gewisseld. Als een van de spelers dat niet wil wordt er niet gewisseld.
  • Voor iedere partij wordt een nieuwe bal gebruikt. De gebruikte bal in de ontsmettingsbak deponeren.

KANTINE EN TOILETRUIMTEN.

• Per avond heeft een van de STV teams het kantinebeheer, dit team speelt daarom dicht bij de bar.
  • Er mag maar 1 persoon gelijktijdig in de toiletruimte (BEZET/VRIJ) aangeven. Verplicht handen wassen.
  • Rokers buiten ook 1,5 meter afstand houden s.v.p.

Ondanks dit alles véél speelplezier.

Het Bestuur van STV