STV zoekt nieuwe leden, zowel senioren als junioren !
STV wil een tafeltennisvereniging zijn, waar plezier, competitie en gezelligheid voor zowel echte fanaten alsook recreatiespelers samen kunnen gaan.
Vrijblijvende kennismakingstraining voor nieuwe leden: elke dinsdagavond vanaf 21.30 uur in de St.Albert, van Milstraat 2 te Sas van Gent

Wat heeft de STV allemaal te bieden:

Trainingen :

• maandagavond van 18.30 tot 19.30 training junioren ,daarna van 19.30 tot 20.30 training competitiespelers o.l.v. de clubtrainers
  • dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 training o.l.v.de clubtrainer,daarna ..........vrij spelen voor iedereen
    (ook mensen die vrijblijvend kennis willen maken met de vereniging zijn dan van harte welkom.)

Competitie:

• vrijdagavond van januari tot april en van september tot november thuiswedstrijden in het clubgebouw “St.Albert”.

Clubactiviteiten :

• clubkampioenschappen
  • mogelijkheden tot deelname aan externe toernooien
  • gezelligheidstoernooien
  • Open Sasse Tafeltenniskampioenschappen
  • jaarlijkse ledenvergadering met feestavond
  • uitgeven eigen clubblad “ ’t Batje ”
  • het onderhouden van de eigen website: www.sassetafeltennisvereniging.nl

Meer info:

• tel: 0115-451457 (clubtrainer/bestuurslid)